tel93 790 61 73
tel637 509 776
Español
instagram facebook

El centre d’osteopatia i salut Montserrat Cabré

Aquest nou espai està especialment dirigit a persones que busquen solucions als seus problemes de salut. Comptem amb una zona àmplia per donar als pacients totes les comoditats per a les seves recuperacions. Es tracta d’un centre modern, confortable i funcional, d’on en tot moment el pacient se sentirà còmode i amb sensació benestant.

El centre de salut Montserrat Cabré està adreçat a millorar la salut de les  persones amb dolències, o simplement per millorar la seva qualitat de vida. El centre està ubicat al carrer Sant Joaquim 32 de Mataró, i va ser inaugurat el 12 de gener de 2018.

Consta de diferents dependències on les nostres professionals (osteòpates, fisioterapeutes i dietista) atenen els pacients. També disposa d’una sala polivalent on es realitzen classes dirigides per fisioterapeutes (recuperació de lesions, classes d’abdominals hipopressius, classes de pilates).

Aquest projecte dóna lloc a una consulta privada, que ofereix tractaments personalitzats per aconseguir propòsits concrets.

L’ equip del centre Montserrat Cabré

L’equip està format per un grup de terapeutes multidisciplinaris de diferents formacions acadèmiques amb l’objectiu comú d’ajudar als pacients a millorar el seu estat de salut.

L'equip