tel93 790 61 73
tel637 509 776
Español
instagram facebook

Sobre nosaltres

El centre de salut Montserrat Cabré està adreçat a millorar la salut de les persones amb dolències, o simplement per millorar la seva qualitat de vida.

El centre

Montserrat Cabré és una osteòpata qualificada que ha cursat des del 2002 fins avui la Diplomatura de Fisioteràpia, a més dels Estudis d’Osteopatia. La seva progressió universitària i la seva àmplia experiència en centres clínics com la Fundació Institut Guttmann o l’Asepeyo fan possible que pugui aportar solucions específiques a múltiples patologies.

L’osteòpata Montserrat Cabré destaca per la professionalitat i el compromís amb els seus pacients, ja que estableix un tractament personalitzat per combatre qualsevol patologia o disfunció.

A la consulta d’Osteopatia Montserrat Cabré de Mataró, en tot moment tindrà l’assessorament necessari per tractar el seu problema. L’objectiu és ajudar-lo a millorar la seva SALUT.

L’ equip del centre Montserrat Cabré

L’equip està format per un grup de terapeutes multidisciplinaris de diferents formacions acadèmiques amb l’objectiu comú d’ajudar als pacients a millorar el seu estat de salut.

L'equip