tel93 790 61 73
tel637 509 776
Español
instagram facebook

Fisioteràpia a les etapes del embaràs

FISIOTERÀPIA AL EMBARÀS A MATARÓ

FISIOTERÀPIA UROGINECOLÒGICA

FISIOTERÀPIA / EMBARÀS / MARES

Descobreix el benestar a cada etapa del teu embaràs.

Tenim una cosa especial per a tu al Centre de Fisioteràpia Montserrat Cabré!. La fisioteràpia dissenyada específicament per a mares com tu és essencial per viure un embaràs sa i còmode.

Etapa 1 – Primer Trimestre:

Prepara’t per al viatge màgic de la maternitat. Entenem les necessitats úniques del teu cos durant les primeres setmanes. Les nostres fisioterapeutes et guiaran amb cura per alleujar les tensions inicials i establir una base sòlida per al resta de l’embaràs. Durant les primeres 12 setmanes, s’observen adaptacions hormonals i físiques en la gestant. La fisioteràpia juga un paper clau en abordar possibles desequilibris musculars i proporciona tècniques de maneig del dolor, especialment davant de símptomes com la fatiga i les nàusees.

Etapa 2 – Segon Trimestre:

Des de la setmana 13 fins a la 26, conegut com el “trimestre daurat”, el cos experimenta canvis significatius en la seva estructura i funció. La fisioteràpia es centra a corregir alteracions posturals i musculars, utilitzant tècniques específiques per alleujar la pressió en àrees clau i facilitar una adaptació biomecànica més eficient. A mesura que el teu cos s’adapta als canvis, és essencial mantenir un equilibri físic. En el nostre Centre de Salut, t’oferim teràpies específiques que no només alleugeren dolors comuns, sinó que també reforcen els músculs necessaris per a una gestació saludable.

Etapa 3 – Tercer Trimestre:

En les últimes setmanes abans del part, a partir de la setmana 27, el cos experimenta una expansió màxima. L’augment de la incomoditat i la pressió a la regió lumbar és evident. La fisioteràpia pot acompanyar-te en la gestió del dolor mitjançant el reforç específic dels músculs de suport i l’aplicació de tècniques que alleugen la tensió en algunes àrees. Enfronta aquestes setmanes amb confiança i comoditat. Les nostres especialistes t’ajudaran a alleujar la pressió en àrees clau, preparant-te per al part de la millor manera possible. Descobreix com la fisioteràpia ginecològica pot fer que aquest període sigui més suportable i gratificant.

Durant l’embaràs, el teu cos experimenta canvis increïbles, però també pot fer front a molèsties i tensions. Al Centre de Fisioteràpia Montserrat Cabré, entenem la importància de cuidar de tu mateixa i del teu nadó a cada etapa. El nostre equip de fisioterapeutes especialitzades t’orientarà a través d’aquestes fases, proporcionant-te el suport necessari per gaudir al màxim del teu embaràs.

Imagina un embaràs en què et sentis forta, relaxada i preparada per a l’arribada del teu nadó a cada etapa del camí. T’oferim sessions personalitzades que no només alleugeren molèsties, sinó que també et proporcionen les eines per reforçar el teu cos i promoure la connexió amb el teu nadó. El nostre enfocament holístic et permetrà gaudir de cada moment d’aquesta etapa tan especial.

Si estàs embarassada o et planteges concebre, et convidem a fer el pas cap a una atenció prenatal excepcional. Actua ara i posa’t en contacte amb el nostre Centre especialitzat per programar una visita. Permet-nos acompanyar-te durant el teu embaràs, utilitzant la fisioteràpia de manera integral per optimitzar el teu benestar i preparar-te per a la maternitat. El teu viatge cap a un embaràs més saludable comença aquí.