tel93 790 61 73
tel637 509 776
Español
instagram facebook

Fisioteràpia Mataró

La fisioteràpia ofereix una alternativa terapèutica no farmacològica per diagnosticar, prevenir i tractar símptomes de múltiples dolències.

És una disciplina de la salut que ofereix tractament de dolències tan agudes com cròniques, per mitjà d’exercicis terapèutics, calor, fred, tècniques manuals com el massatge entre altres. La fisioteràpia és útil en el tractament del dolor, en lesions musculars, lligamentoses i tendinoses, en patologia degenerativa i inflamatòria, així com patologia cardiovascular, pulmonar o neurològica.

La fisioterapeuta és una professional sanitària amb formació universitària, que té la funció de prevenir, curar i recuperar a qualsevol persona d’algun dolor físic. El nostre centre també ofereix el servei de fisioteràpia a domicili, per iniciar la recuperació ben aviat, i ajudar a millorar la qualitat de vida de qualsevol pacient que ens ho demani. Posteriorment, i si la persona desitja, es pot seguir el tractament a les nostres instal·lacions. El tractament és totalment personalitzat i dirigit en tot moment per la fisioterapeuta