tel93 790 61 73
tel637 509 776
Español
instagram facebook

Tècniques de la fisioteràpia

Les tècniques aplicades en el tractament de fisioteràpia són totalment personalitzades. A la primera visita es fa la valoració de la dolència utilitzant les millors tècniques per trobar la solució més eficient en cada cas.

  • MASSATGE (per millorar circulació de cames, descontracturant d’esquena, esportiu o relaxant). El massatge és una forma d’estímul físic preferentment manual sobre l’organisme, que dóna com a reaccions biològiques, metabòliques i psicològiques.
  • DRENATGE LINFÀTIC MANUAL: Maniobres suaus i rítmiques amb la finalitat d’ajudar a distribuir i canalitzar correctament la limfa del cos després de provocar algun edema.
  • ELECTROTERÀPIA: La utilització de diferents aparells (TENS, electroestimulació o infraroig) donant un efecte analgèsic, antiinflamatori, una millora del trofisme i una millora de la potència muscular.
  • ACUPUNTURA: L’acupuntura es basa en la inserció i la manipulació d’agulles en el cos amb l’objectiu de restablir la salut i el benestar del pacient. Aquesta regulació s’aconsegueix mitjançant l’estimulació dels meridians localitzats a diferents parts del cos. Està indicada en dolors aguts o crònics de l’aparell locomotor (lumbàlgies ciàtiques, esquinços), patologies viscerals (dolors menstruals, cefalees) i trastorns psicoemocionals (estrès, ansietat).
  • MESOTERÀPIA: Aplicació de substàncies terapèutiques (analgèsiques i antiinflamatòries) mitjançant agulles en el punt de dolor per accelerar la recuperació i millorar el dolor (lesions tendinoses, tendinitis, fascitis plantar, ruptures fibril·lars, inflamació articular, lesions degeneratives com l’artrosi).
  • RECUPERACIÓ SÒL PÈLVIC: Té l’objectiu d’avaluar i tractar qualsevol alteració a la pelvis i/o la cavitat abdominal (Incontinència urinària, diàstasis abdominal, prolapses, cistitis de repetició, endometriosis).