tel93 790 61 73
tel637 509 776
Español
instagram facebook

Dietètica i nutrició

PRIMERA VISITA

La primera visita consta d’una entrevista personalitzada dels hàbits de la persona en qüestió, es realitza i registra tota la història clínica (antecedents personals i familiars, medicació actual, analítica recent, mesura del pes i l’alçada) i es desenvolupa l’estudi nutricional o anamnesi alimentària amb la finalitat de poder marcar els objectius a seguir per aprendre a menjar de manera sana i equilibrada.

Valoració nutricional actual + entrega del patró alimentari individualitzat + recomanacions dietètiques individualitzades.

SEGONA VISITA

En aquesta segona visita fem la revisió dels objectius marcats en la primera, es realitzen noves mesures antropomètriques (pes i alçada), control de les recomanacions pautades i resolució de possibles dificultats observades.

Entrega del patró alimentari individualitzat (pla alimentari individualitzat per grups d’aliments, menús setmanals, receptes, llistes de la compra o recomanacions específiques) en funció de les necessitats de cada persona.

VISITES SUCCESIVES DE MANTENIMENT

Es realitza el reajustament de la pauta alimentària i si fos necessari es realitzen enquestes alimentàries per ajustar-nos a la pauta dietètica de la persona de forma molt personalitzada.

Entrega de material de reforç.

Motivació pel canvi.

Omple les dades del formulari amb les teves preferències per concertar la cita que més s’avingui a les teves necessitats

Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible

Reserva visita