tel93 790 61 73
tel637 509 776
Español
instagram facebook

Si, la fisioteràpia és fonamental per a l’esport

Técnicas Fisioterapia

L ‘esport s’ha convertit en una metodologia de vida que, sense cap dubte, ha millorat moltíssim la vida dels ciutadans. Espanya s’ha convertit en un país propulsor de l’esport i això ha significat que els especialistes sanitaris se centrin, sobretot, en la cura i recuperació del cos humà. Després de la vestimenta de l’esport s’amaguen un gran ventall de professionals que fan que aquesta meravellosa activitat s’exerceixi de manera segura.

La fisioteràpia vetlla per la seguretat de tots aquells esportistes, entre altres persones, oferint-los tota la seva experiència i habilitats per si algú necessita de la seva ajuda. És un fet que la fisioteràpia està present en tots els esports. Cap club es permet el luxe de no tenir a un fisioterapeuta entre el seu equip multidisciplinari.

No obstant això, la importància d’aquesta ciència no està a l’altura del seu treball. Sense ells, els jugadors no podrien mantenir el nivell lineal i ascendent que han de mantenir durant la temporada. Potser en algun moment, algú hauria de donar-los la mà i obrir-los l’entrada al saló de l’èxit, i serà llavors, en aquest moment, quan la fisioteràpia sigui imparable.

En definitiva, tal com va dir Jean-Jacques Rousseau: «La paciència és amarga però el seu futur és dolç».

En el nostre centre de fisioteràpia a Mataró Montserrat Çabré estem a la teva disposició per a tractar el teu problema de manera global i amb un ampli equip multidisciplinari per a ajudar-lo en tot el que necessiti.

Font: elperiodico.com

Summary
Si, la fisioteràpia és fonamental per a l'esport
Article Name
Si, la fisioteràpia és fonamental per a l'esport
Description
Si, la fisioteràpia és fonamental per a l'esport
Author
Publisher Name
Centre de Fisioteràpia en Mataró Montserrat Cabrè
Publisher Logo
Abrir chat